Vacancies (Dutch)

De vlakke hierarchische structuur zorgt er voor dat je iedereen op elk moment kan aanspreken. Ook zorgen we voor een aangename werksfeer en genieten ten volste van ons werk.

Maximo Consultant

ZNAPZ is in 2011 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele IBM Gold Partner voor de implementatie van Asset Management Systemen op basis van de IBM Maximo software producten. ZNAPZ is een organisatie met meer dan 30 zeer gemotiveerde professionals met kantoren in Nederland en Roemenië.

Voor het Delivery Centre in Nederland zoeken wij versterking.
Wij bieden een “learning on the job” positie en persoonlijk opleidingstraject.

Middels een opleidingstraject en praktijkervaring op externe en interne projecten word je in 1 jaar opgeleid tot Maximo Consultant met de daarbij behorende officiële IBM Certificering. In dit jaar bekwaam je je in het Maximo product en leer je de ZNAPZ organisatie door en door kennen. Middels een persoonlijk opleidingsprogramma word je geholpen de benodigde IBM Maximo Certificaten te behalen en doe je praktijkervaring op in de lopende projecten.

Als Consultant zul je voornamelijk actief zijn binnen het Delivery Centre en samen met jouw teamgenoten in Nederland en Roemenië samenwerken op implementatie projecten en beheer van IBM Maximo.

ZNAPZ biedt carrièreperspectief in twee richtingen:
De technische richting en de functionele richting. De technische consultants houden zich vooral bezig met de inrichting van Maximo, de integratie van Maximo met andere IT systemen, testen, data migratie, infrastructuur en installatie.
De functionele consultants houden zich meer bezig met het vertalen van de klantbehoefte naar de inrichtingskeuzes die in Maximo gemaakt moeten worden om de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te ondersteunen en het implementeren daarvan in Maximo.

In een projectteam zijn zowel technische als functionele consultants actief. Op basis van kennis en ervaring groei je door naar Medior Consultant, en van daaruit naar Senior Consultant. Vanuit beide richtingen zijn de Senior rollen van Architect en Projectmanager mogelijk.

ZNAPZ biedt:

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 28 vakantiedagen, een (winstdeling) bonus regeling, een leaseauto en een collectieve pensioenregeling
 • Gelegenheid tot thuiswerken
 • Apple laptop en telefoon
 • Een open, platte en ambitieuze organisatie met gemotiveerde collega’s

Wat verwachten wij van jou:

 • HBO of WO denk- en werkniveau
 • Ervaring als consultant is een pre
 • Kennis en ervaring met pakketimplementaties is een pre
 • Kennis en ervaring met Asset Management is een pre
 • Ervaring met werken in projecten met een resultaatsverplichting is een pre
 • Voor het technische carrière pad is een afgeronde IT opleiding op HBO of Universitair niveau vereist

Interesse, bel of mail ons dan.
+31 76 790 11 88
info@ZNAPZ.com


Project Manager

ZNAPZ zoekt ervaren projectmanagers.

Ben jij een ervaren project manager en heb je Asset management implementaties geleid? Neem dan even contact met me op.

Wij zijn ZNAPZ, gespecialiseerd in het implementeren van Asset Management oplossingen op basis van IBM Maximo. Wij bieden onze klanten oplossingen die we via onze unieke ZNAPZ way of Working tot stand brengen. We doen dit met ruim 30 enthousiaste collega’s in Europa en hebben kantoren in Breda en Boekarest.

Herken jij je in onze merkwaarden? Gecommitteerd aan het resultaat voor onze klanten; Vastberaden en oprecht; Structuur; Toegewijd en zou je ons team willen komen versterken? Bel of mail ons dan voor een kennismaking.

+31 76 790 11 88
info@ZNAPZ.com